Rrjetet Sociale

Naski Abdixhiku – Film Selector in “Art without limit International Film Festival”

NASKI ABDIXHIKU

Selektor i filmave ne “Art without limit International Film Festival”

Aktor, Piktor dhe poet. Ka luajtur në Serialin ,,Bulle” në Zvicër nga Regjisorja  Anne Deluz, përkrah aktorës së madhe Claudia Cardinale! Gjitashtu ka qenë pjesë e serialit ,,Quartier des Banques 2” Zvicër nën Regjinë e  Fulvio Bernasconi. Në Kosovë, ka luajtur në filmin e metrazhit të gjatë “Zbulimi I Fundit” nga Regjisori  Burim Haliti!

NASKI ABDIXHIKU

Film Selector in “Art without limit International Film Festival”

Actor, Painter and poet. He starred in the series “Bulle” in Switzerland by director Anne Deluz, alongside the great actress Claudia Cardinale!He was also part of the series “Quartier des Banques 2” Switzerland, directed by Fulvio Bernasconi. So in Kosovo, he starred in the feature film “The Last Invention” by Director Burim Haliti!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *