Rrjetet Sociale

About Arif” Short Fiction/ Turkey

About Arif

Turkey, 2016

Drama/fiction – 12:17

 Synopsis

Arif who lives with his mother has Down Syndrome. He helps his mother with chores. He tidies up, he washes the dishes, and he takes his mother for a walk. Shopkeepers in the neighbourhood provide Arif with supplies saying “My mother pays at the beginning of the month.” But the truth known to the neighbourhood is different.

Sinopsis

Arifi jeton me nënën e tij ka Sindromën Down. Ai ndihmon nënën e tij në punët. Ai rregullon, lan enët dhe e merr nënën e tij për një shëtitje. Dyqangjinjët në lagje i japin Arifit furnizime duke thënë “Nëna ime paguan në fillim të muajit. ” Por e vërteta e njohur në lagje është të ndryshme.

Arif
Deniz Özkan

Fikriye
Sabriye Kara

Müfit
Altan Erkekli

Gül
Yasemin Konka

Director
Hasan Kalender

Writer
Hasan Kalender

Producer
Hasan Kalender

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *