Rrjetet Sociale

An Elephant on the Moon

An Elephant on the Moon

France, 2016

Animation film – 8:55

 Synopsis

Paris by night. It’s storming, and raining a lot. A lightning falls on a handicapped traffic sign. Because of the electricity, the 20cm white guy in the wheelchair has felt on the ground and becomes alive. Because everything in this giant raining world is a danger to him, He decides go on the moon by stolen balloon.

Sinopsisi

Parisi natën. Me stuhi, dhe shumë shi . Një rrufe bie mbi një shenjë të trafikut e cila simbolizon përsonat me nevoja fizike. Për shkak të energjisë elektrike, një djal i bardhë i gjatë 20 cm në karrocë ka rënë në tokë dhe bëhet i gjallë. Meqenëse gjithçka në këtë botë gjigante me shi është një rrezik për të, ai vendos të shkojë në Hënë me tullumbace të vjedhur.

Director
Benjamin Barthélémy

Writer
Benjamin Barthélémy

Producer
Red Elephant (France / China)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *