Rrjetet Sociale

My Daughter Yoshiko” short film, United States

My Daughter Yoshiko

USA, 2018/ Drama/fiction – 15:00

Synopsis
With her daughter Yoshiko diagnosed with
Autism Spectrum Disorder, and her
husband overseas serving in the military,
Saki Omura is finding it harder and harder
to cope. Too ashamed to burden others
and too proud to ask for help, Saki faces
the now-daunting task of giving her
daughter the best life possible.

Sinopsis
Me vajzën e saj Yoshiko të diagnostikuar
me Autizem, dhe burri i saj që shërben
jashtë shtetit në ushtri, Saki Omura po e
gjen më të vështirë dhe më të vështirë për
tu përballuar. Shumë i turpëruar për të
ngarkuar të tjerët dhe shumë krenare për
të kërkuar ndihmë, Saki përballet me
detyrën tani marramendëse për t’i dhënë
vajzës së saj jetën më të mirë të
mundshme.

Cast
Saori Goda
Mei-Lin Hosang
Yoshi Amao
Rika Akanishi
Amy Hoerler
Director
Brian Blum
Writer
Brian Blum
Kent Morita
Producer
David E. M. Maire
Bryan Benitez
Ryan Beharry

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *