Rrjetet Sociale

“The light of silence” short film, Germany

The Light of Silence

Germany, 2018

Documentary – 3:23

 Synopsis

Emilia (10 years old) argues with her deaf cousin Louis. She thinks that he is so boring not even able to play a game. After the mother had sent both kids to their rooms, Louis enters Emilia’s room. He wants to show her something. Emilia is curious so she follows him and they conversate voiceless. Louis leads her out to a river where they watch a beautiful sunset. Emilia understands that you can also have fun together if you can not hear anything. Without words they become friends.

 Sinopsis

Emilia (10 vjeç) grindet me kushëririn e saj të shurdhër Louis. Ajo mendon se ai është aq i mërzitshëm, madje as në gjendje të luajë një lojë. Pasi nëna i kishte dërguar të dy fëmijët në dhomat e tyre, Louis hyn në dhomën e Emilias. Ai dëshiron t’i tregojë asaj diçka. Emilia është kurioze, kështu që ajo e ndjek atë dhe ata bisedojnë pa zë. Louis e çon atë drejt një lumi, ku ata shikojnë një muzg të bukur. Emilia kupton që edhe ju mund të argëtoheni së bashku nëse nuk mund të dëgjoni asgjë. Pa fjalë ata bëhen miq.

 Cast
Charlie Schrein
Hannah Cassel

Director
Anna Lena Höhne

Writer
Anna Lena Höhne

Producer
Anna Lena Höhne

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *