Rrjetet Sociale

“Waiting for a train”

Waiting for a Train

 Synopsis

It’s love at first sight for two young adults who must learn quickly how to deal with a health challenge. The story brings romance and laughter into your heart, it will make you cry, laugh, and think. Two people meet at the train station. Life is full of surprises. You never know, where you will meet your soulmate.

Dashuri me shikim të parë për dy të rinj të rritur që duhet të mësojnë shpejt se si të merren me një sfidë shëndetësore. Historia sjell romancë dhe të qeshur në zemrën tuaj, kjo do t’ju bëjë të qani, të qeshni dhe të mendoni. Dy persona takohen në stacionin e trenit. Jeta është plot të papritura. Kurrë nuk e dini, ku do të takoni shoqen tuaj të shpirtit.

 

Cast
Natalya Rudakova

Vahag Bagratuni

Jonathan Cruz

Katie Trubetsky

Robin Haden

Director
Uladzimir Taukachou
Alex Vetrov

Writer
Alex Vetrov

Producer
Uladzimir Taukachou
Alex Vetrov

USA, 2014

Drama/fiction – 20:00