Rrjetet Sociale

Staff

Ganimete Sava – General director at “Art Without Limit International Film Festval”

GANIMETE SAVA Drejtoreshë gjenerale e “Art Without Limit International Film Festval” Gjithashtu drejtoreshë gjenerale e festivalit të filmit “Art Without…

Burim Haliti – Artistic Director of “Art Without Limit International Film Festival”

BURIM HALITI Drejtor Artistik i festivalit “Art Without Limit International Film Festival” Është themelues i Kompanisë së Filmit “Eureka Film…

Michael Stoeger -Program Director of “Art Without Limit International Film Festival”

MICHAEL STOEGER Drejtor i programit  në “Art Without Limit International Film Festival” Regjisor & drejtor fotografie -i filmit &  producent…

Naski Abdixhiku – Film Selector in “Art without limit International Film Festival”

NASKI ABDIXHIKU Selektor i filmave ne “Art without limit International Film Festival” Aktor, Piktor dhe poet. Ka luajtur në Serialin…

Shqipe Malushi – Film Selector in “Art Without Limit International Film Festival”

SHQIPE MALUSHI Selektore e filmave në “Art Without Limit International Film Festival” Shqipe Malushi është shkrimtare, folëse publike, këshilltare gjinore,…

Mimozë Musliu- Internal manager of “Art Without Limit International Film Festival”

MIMOZË MUSLIU Menagjere e brendshme  e “Art Without Limit International Film Festival” Mimozë  Musliu,  është personi i vetëm  deri  më …

Hyrie Veliu-Translator “Art Without Limit International Film Festval”

Hyrije  Veliu,  ka   pëfunduar  studimet   në  degën   Gjuhë, letërsi  shqipe  në  Fakultetin  Filologjik  në  Universitetit  të  Prishtinës  ,, Hasan  Prishtina’’. …

Blend Reçica – IT Administrator at the “Art Without Limit International Film Festival”

BLEND REÇICA Administrator i TI-së në “Art without limit International Film Festival” Blendi, është administrator i Teknologjis Informative në AWL…